Thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartó a mi titkos fegyverünk

Piacra legurulni? Na még mit nem! Csak két keréken, vagy gyalogosan vagyok hajlandó ilyen helyekre menni. Városon belüli közlekedésre csak indokolt esetben használok autót, sokkal inkább sétálok, vagy biciklivel megyek, ahová csak lehet. Persze annyira azért nem vagyok elvetemült, hogy esőben is így járjak, de egy szürkébb égbolt azért még nem veszi el a kedvemet a bringázástól. A piacon vásárolt gyümölcsöt és zöldséget pedig bármikor el tudom tenni a csomagtartóba, vagy a kerékpár elején lévő kosárba. Számomra a vidéki élet egyik legcsodálatosabb pontja az, hogy a piacon mindig friss termékeket vásárolhatok jó áron, és közben pedig a helyi termelőket támogatom mindenféle köztes kereskedő nélkül, így garantáltan ahhoz jut el a pénz, aki dolgozik ezzel a sok házi finomsággal.

De ha épp nem a piacra bringázok, akkor elővesszük a férjemmel a thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartó szerkezetet, amire feltesszük a kerékpárokat és irány a Velencei-tó, vagy a Balaton, attól függően, hogy éppen mennyi időnk van a kirándulásra. Azért tudom ennyire pontosan még, hogy milyen eszközünk van, mert csak az idén vásároltuk meg az autofelszerelesek.hu oldalról. Ez egy jó minőségű biciklitartó-szerkezet, amit valahová a középkategóriába tennék az ára alapján. A mi igényeinket tökéletesen kiszolgálja, de természetesen van ennél olcsóbb és drágább megoldás is.

Az árazás egyébként nem feltétlenül csak attól függ, hogy az az állvány most Thule márkájú-e, vagy sem, hanem mondjuk attól is, hogy mennyire terhelhető, hány biciklit bír el, vagy hogy hová és milyen módon lehet rögzíteni az autón. A mi thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartó szerkezetünk valahol 200 ezer forint körül volt és járt hozzá még egy kis ajándék is pluszban. Ez tényleg a középmezőny, ennek a feléért és a duplájáért is lehet kerékpárállványt vásárolni az autóra. Az autofelszerelesek.hu oldalon van egyébként komoly kedvezmény is némelyik termékre, szóval érdemes ott keresgélni ilyen téren, hogyha valaki ilyen jellegű termékeket keresne. Akadnak olyan kerékpártartók, amiket 10-20% kedvezménnyel lehet megvásárolni, szóval bizonyos esetekben jócskán 10-20 ezer forintokat lehet most megspórolni a kerékpártartó vásárlással. Érdemes szerintem most körülnézni, mert a tavaszi szezon indulásakor ez valószínűleg nem így lesz.

Az autofelszerelesek.hu oldalon arra is van lehetőség, hogy a legjobb három terméket összehasonlítsuk. Szerintem ez nagyon hasznos funkció, mert egy szimpla görgetés során szerintem egyáltalán nem egyértelmű, hogy akkor most melyik lesz a jobb választás egy-egy esetben. A top 3 összehasonlítása segítségével viszont könnyen átfogó képet kaphatunk arról, hogy melyik is a jobb választás: esetleg a thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartó, vagy egy másik termék. Az itt figyelembe vett szempontok többek között az alábbiak: hány kerékpárt lehet szállítani a tartón, milyen színe és anyaga van, alkalmas-e E-bike szállítására és ha igen, akkor hányra, mekkora a szállítható eszközök mérete, milyen az elektromos csatlakozása, mekkora a terhelhetősége, van-e rajta rendszámtábla tartó lehetőség, és még jó pár ezekhez hasonló kérdés. Az egyes termékek összehasonlításakor úgy gondolom, hogy valóban ezek a legfontosabb szempontok, így az a meggyőződésem, hogy egy ilyen összehasonlítással nyugodt szívvel lehet döntést hozni az autofelszerelesek.hu segítségével abban, hogy melyik a leginkább megfelelő termék a számunkra.

Mi is így találtunk rá a nekünk legjobbra, ami egyértelműen a thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartó volt. Teljesen elégedettek vagyunk a termékkel és az autofelszerelesek.hu kiszolgálásával is, így mindkettőre azt tudom mondani, hogy ajánlom mindazoknak, akik egy megbízható terméket szeretnének egy megbízható cégtől vásárolni.