Még a tonerek is szóba kerülnek néha a piacon…

A piacon aztán tényleg mindenről szó esik előbb vagy utóbb. Csak az igazán nagy piacozók tudják, hogy egy jól bevált árus egy idő után már családtagnak számít. Tudjuk, hogy mikor lesz a dédije 100. születésnapja és hogy a kislánya hogyan törte el a könyökét kézilabdázás közben. Legutóbb pedig épp arról beszélgettünk, hogy milyen nehéz az otthoni speciális nyomtatójához tintapatronokat rendelni, mert egyik üzlet sem tartja. Így kivételesen legalább én tudtam neki segíteni valamiben. Kaptam ugyanis legutóbb egy szórólapot, amin ezek a szavak álltak: Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu. Én azóta már rendeltem is tőlük és nagyon elégedett voltam a termékekkel, így most jó szívvel ajánlottam kedvenc árusomnak a nyomtatoalkatresz.hu oldalt.

Szerintem biztosan sikerült megvennie a saját nyomtatójához is a megfelelő patronokat, mivel rendkívül széles a választékuk. Megtaláljuk a nyomtatoalkatresz.hu oldalon az összes ismert, nagy márkát, de mellette kiemelkedő az árukészletük a kisebb márkák termékeiből is. Választhatunk utángyártott és eredeti kellékanyagokat, de festékszalagot, filmet és papírt is tartanak. Sőt, mivel otthon lézernyomtatóm van, így a lézerkellékek menüpontból is rendeltem, tartanak dobot, transzfert és fixálót több márkától is. Ha pedig bizonytalanok lennénk, hogy melyik típust is kell rendelnünk, sokat segít az adatlapok részletes leírása, ami minden fontos információt tartalmaz. Nagyon tetszett, hogy ugyan széles a választék, mégis sikerült olyan logikusan rendszerezniük a webshopot típus és márkanév szerint, hogy azért könnyen kereshető maradt.

A kedvezmények pedig külön is meg kell említenem, annyira csábítóak. Értékhatártól függetlenül ingyenes ugyanis a kiszállítás minden rendelésre. A legjobb pedig, hogy két termék vásárlására már kedvezményes ársáv vonatkozik, háromnál pedig még alacsonyabb az ár. Ráadásul a termékeknek nem is kell egyformának lennie ahhoz, hogy a kedvezményt érvényesítsék. Rendelhetünk tehát például két színeset és egy fekete-fehér tonert adott típusból, mégis kettő áráért kapjuk meg a három terméket. Ez rendkívül jó ajánlat egyéni felhasználásra vagy kisvállalkozóknak, hiszen ők áltatában egyszerre nem azonos termékből rendelnek sokat, hanem színek szerint minden tonerből egyet egyet, amire épp szükség van a nyomtatóhoz. A kedvezményes árat pedig azonnal minden terméknél kalkulálja is a rendszer, így a megrendelés végén már az engedményes árat látjuk.

Ha szerencsénk van, akkor még többet is tudunk fogni az áron. Ugyanis nagyon sok nyomtatóhoz tart a nyomtatoalkatresz.hu nem csak eredeti, de utángyártott patront is. Ráadásul, ezekre is korrekt garanciát vállal, ha az oldalon részletezett feltételek érvényesülnek. Szóval kockázatmentesen vehetünk alacsonyabb áru, az eredetihez hasonló minőségű terméket.

Hogy mikor várható a kiszállítás, azt színkóddal jelzi a rendszer a rendelés során. Zöld pipa esetén egy-két munkanappal kell számolni, ciánkék pipa esetén ez egy-négy munkanap, narancssárga homokóra esetén pedig jelentkeznek majd a nyomtatoalkatresz.hu munkatársai a várható szállítási idővel. Nem kell azonban azonnal elkeseredni a narancssárga homokóra esetében sem, még ott is előfordulhat az egy munkanapon belüli szállítás is akár.

Én legutóbb előreutalással rendeztem a végösszeget és GLS csomagpontra kértem a szállítás, mert a munkarendem nem igazán egyeztethető össze a napközbeni kiszállítások idejével. Így viszont kényelmesen, 5 napon belül felvettem a beérkezett megrendelésemet a csomagpontról.

Szóval jegyezzétek meg ti is, mert hasznos lehet még a jövőben: Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu