Magyar termékeket forgalmazó céget tudtam alapítani

Sokat jártunk piacra a családommal, mikor még gyerek voltam. Ez volt szinte az összes vasárnapnak a programja. Volt valami különleges és varázslatos a piacra járásban. Nem az volt a lényeg, hogy találjak valamit, ami tetszik, hiszen pénzem sem volt, amivel megvehettem volna. A piacozásnak az volt a fő lényege, hogy együtt lehettem a szüleimmel. Meg persze az sem volt rossz, mikor kaptunk egy lángost, vagy valami édességet és boldogan majszolhattuk hazafelé menet, a kocsi hátsó ülésén.

Az utóbbi időszakban sajnos nincs annyi időm piacra járni. Ettől függetlenül, ha mégis eljutok egy ilyen helyre valahogyan, akkor egy picit újra érezhetem azt a gyermeteg varázst. Általában most sem szoktam találni semmit, ami hasznos lenne, de nagyon jó móka megnézni a sok fura kütyüt. Ez különösen igaz akkor, ha barátokkal megyünk el a piacra.

Ami viszont mindig megragadott engem a piacban, azok a magyar kézműves termékek voltak. Hihetetlen, hogy micsoda odafigyeléssel készítik el ezeket a termékeket. Szerettem volna, ha ezeknek a termékeknek nagyobb „piaca” lehetett volna és elterveztem egy cég megalapítását, ami ezzel foglalkozik. Az ötlet megvalósításához azonban rengeteg bürokratikus dolgot kellett elvégeznem. Ebben azonban segítségemre sietett egy Topcégalapítás nevű oldal.

Ahhoz, hogy megtaláljam ezt a helyet, nem kellett mást tennem, csak rákeresnem a cégalapításra az internetes keresőben. Előkelő helyen láttam az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratot. Biztosra vettem, hogy sokan látogatják. Nem is haboztam, rákattintottam az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” kiírásra.

Nagyon jó első benyomást tett rám a Topcégalapítás. Ezt azzal sikerült elérniük, hogy az oldaluk kialakítása igényes és letisztult volt. Mikor meglátjuk a háttérképet, már akkor tudhatjuk, hogy kikkel van dolgunk. Szerintem nagyon fontos az, hogy egy cégnek milyen az arculata. Különösen igaz ez, ha az internetről beszélünk. Tudom, hogy a kinézet nem minden, de mégis adhat egy visszajelzést arról, hogy milyen igényességű lesz a szolgáltatásuk.

A másik rendkívül fontos dolog az volt számomra, hogy a tájékoztatóik, egy olyan kezdő számára is könnyedén érthetőek legyenek, mint amilyen én voltam. Nem kellett csalódnom ebben sem. Egyszerűen lefelé tekerve az oldalon, minden fontos információt magamévá tehettem, ráadásul úgy, hogy közben nem fájdult meg a fejem. Mivel ilyen jól volt megírva, ezért arra is rájöhettem, hogy a Topcégalapítás egyáltalán nem akarja kicsalni a pénzemet. Megbízhatóak, és nekem ez elengedhetetlen volt.

(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN - ha székhelyet kér.

Szinte bármilyen cégalapítással kapcsolatos dolgot el tudunk intézni náluk. Én preferáltam is azt, hogy egy helyen legyen elintézve minden ilyen ügyem. A Topcégalapítás azonban még egy dologgal megkoronázta a jövőbeli együttműködésünket. Ha a cégalapítás mellé székhelyet is igénylünk, akkor elengedik a cégalapítás díját. Szerintem ez egy kifejezetten jól kitalált ajánlat volt, ami mindkettő számára kedvező lehet. El is döntöttem, hogy így fogok náluk cégalapítást kérni.

Most már csak a legfontosabb próba maradt hátra: Milyen náluk az ügyintézés? Itt szoktak még a legjobban kinéző cégek is elvérezni. A Topcégalapítás már azzal megnyugtatott, hogy nagyon könnyedén meg tudtam találni rajta az elérhetőségeiket. Felhívtam őket és szinte azonnal felvették. Ez is egy üdítő újdonság volt a többi oldalhoz képest. A beszélgetés gördülékeny volt és nemsokára már minden készen állt arra, hogy megalapítsam a cégemet. Nem is tudom mi lett volna velem, ha nem látom meg a „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratot.