Hétköznapi rohanásban irány az Aldi piactér, de előbb az akcióleső oldala

A szombat minden héten piacnap nálunk, megvannak a kedvenc árusaink, kitől vesszük a húst, a sajtot és a többi élelmiszert. A hétköznapokban szeretjük a frissességet, így nem szeretek előre felhalmozni gyümölcsöket és zöldségeket, hiába állna el a hűtőben. Nálam erre az Aldi adta a legkézenfekvőbb és legjobb megoldást, mindig találok kedvemre való friss és szép zöldséget mellette pedig be tudok vásárolni más szükséges termékekből is.

Vásárolni szeretek összeszedetten menni, mert munka után igyekszem gyorsan elintézni a dolgot, ha pedig a férjemre bízom, akkor neki mindig listával készülök. Erre a legjobban az akcioleso.hu oldala vált be számomra, mert itt el tudom menteni kedvenc boltjaim katalógusait, gyorsan munkába menet végig tudom pörgetni a szórólapot online, így bárhol-bármikor össze tudom írni mire van szükségünk. Ezért a kedvencekben első helyen szerepel az aldi akciós újsága, hiszen ezt lapozom a legtöbbet. Az akciólesőn találtam rá az aldi gourmet magazinjára is, ahol szuper receptek vannak, a boltban megvásárolható hozzávalókból.

Magán az akciólesőn áruházak, üzletek lapozható akciós újságait találhatod meg digitális formában, az aldi akciós újság például itt elérhető. Az üzletek nevére kattintva mindig az aktuális magazint vagy más a bolthoz tartozó kiadványokat találhatsz érvényességi dátummal jól láthatóan feltüntetve. Rengeteg üzlet van, különböző kategóriákban a ruházattól az elektronikáig minden témában. Ezen kívül felfedezheted a boltokat, hogy mivel foglalkoznak, mit árulnak és minden egyéb érdekesebb információt. Ha nem vagy nagy újságlapozó, akkor pedig külön fülön összeszedték az akciós termékeket boltonként szétválogatva, így ezzel sem kell bajlódni. Mikor sietek én is innen válogatom ki az aldi legjobb árú termékeit.

aldi akciós újság