„Ha a dolgok jobbak lesznek a korral, akkor én hamarosan tökéletes leszek!”

A minap pont a piacon sétáltam, a másnapi ebédhez kerestem a hozzávalókat. Nem szeretek szupermarketbe járni, inkább a helyi piacot preferálom annak ellenére, hogy borsosabb áron kapható minden, mint akárhol máshol. Azonban ezerszer jobb az alapanyagok minősége, úgyhogy teljesen megéri belefektetni a pénzt. Mindemellett az ott lévő emberek is kedvesek és aranyosak, a vásárlók és az eladók is egyaránt.

Szóval amikor valamelyik nap lementem a piacra, a szokásos jó hangulat és persze a finom illatok fogadtak. Először a kedvenc zöldséges pultomhoz mentem, mert onnan még sohasem vásároltam rossz terméket. Ráadásul az eladó hölggyel és valamiféle barátság alakult ki köztünk az idő elteltével, mindig mosolyogva fogadjuk egymást és érdeklődünk a másik hogyléte felől.

Most legutóbb, amikor odamentem hozzá már a távolból észrevettem, hogy egy élénk rózsaszín póló volt rajta, amire egy szöveg volt rányomtatva. Közelebb érve el is tudtam olvasni a feliratot: „Ha a dolgok jobbak lesznek a korral, akkor én hamarosan tökéletes leszek!” A szokásos barátnős csevejünk után megkérdeztem tőle, hogy honnan van ez a pólója, mert nagyon tetszik. Erre azt felelte, hogy még az előző születésnapjára kapta a férjétől, aki egy egyedi póló rendeléssel foglalkozó oldalról rendelte neki. Mivel nagyon tetszett ez az ötletes megoldás úgy határoztam, hogy megnézem ezt az oldalt, hátha találok valamit én is a fiam közelgő születésnapjára. Amikor felkerestem az online üzletet csodálkozva láttam, hogy milyen sok kategória közül lehet választani! Ha nem tudnám pontosan, hogy mit is keresek, biztosan a bőség zavarában szenvednék. Könnyen meg is találtam a születésnapos kategóriát, így azonnal ráklikkeltem. Találtam egy olyat, hogy a „Legnagyobb királyok … születnek”, a pontozott részre pedig külön ki lehet választani a tetszőleges hónapot. Rögtön nagyon megtetszett ez a póló, főleg amiatt, mert a mintán egy oroszlán feje is látható volt. Mivel a fiamnak júliusi születésűként az oroszlán a horoszkópja, így egyértelmű volt, hogy ezt a terméket fogom választani. A következő kérdés már az volt, hogy milyen színben rendeljem meg? A fiamnak a zöld a kedvenc színe, ezért nem haboztam, amikor láttam, hogy zöldben is meg lehet rendelni a pólót. Ezután mentem is a bevásárló kosaramhoz, hiszen nem volt kérdés, hogy megveszem a fiamnak a jópofa szülinapi pólót. A rendelésnél az e-mail címem, a nevem és a telefonszám megadása után a szállítási módoknál bejelöltem, hogy az otthonomba szeretném kérni a választott terméket, illetve előre tudtam jelezni a futárnak, hogy szeretném, ha felhívna rám a mobilomon, mielőtt megérkezik. A fiamnak szánt póló az oldalon leírtakhoz hűen pár munkanapon belül meg is érkezett, szerencsére jóval a születésnapi köszöntés előtt. Ráadásul a minőségét is kifogásolhatatlannak találtam. Amikor odaadtam a fiamnak a pólót annyira tetszett neki, hogy kérte, mutassam meg a webáruházat ahonnan vásároltam, mert biztosan fog még rendelni magának onnan valamit.