Dexion salgó polcról sem beszélgettem még a piacon…

Ami engem illet, én nagyon szeretek piacra járni. Hétvégén szinte biztos, hogy a szombat reggelemet a Fővám téri piacon kezdem – imádom az ott kapható friss áruk látványát és illatát! Talán mondanom sem kell, hogy a piaci áruknak az íze is egészen más, össze sem hasonlítható a bolti ízekkel. A zöldségek frissek, ropogósak, a húsokban kevesebb a mócsing, a savanyúság isteni, a gyümölcsök pedig mindig az idényben termő, friss darabok. Mára már a bejáratott árusaim is meg vannak, így például minden héten találkozom Mari nénivel, a savanyússal is, aki mindig jókedvűen fogad. Ugyan nem bőbeszédű, de mindig váltunk néhány szót, amitől jobban indul utána a reggelem.

A legutóbb arról mesélt, hogy egy ismerőse építkezik, és mivel nagyon szeret barkácsolni, külön helyiséget szánnak a barkács műhelynek is. Csakhogy lassan annyi a szerszám és a kézzel készített barkácsmű, hogy alig férnek el tőle! Ezért olyan tárolási lehetőséget keresnek, amely praktikus, és ha úgy hozza a szükség, könnyen átalakítható. Eszembe jutott, hogy nálunk az irodában is van egy raktárhelyiség, amit a marketingesek használnak. A szóróanyagtól elkezdve a termék kóstolókon keresztül a roll-up-okig mindent ott tárolnak. Nemrég pedig új salgó polcokra ruháztunk be, hogy jobban ki tudjuk használni a raktár adta teret, és több anyag elférjen, amit tárolni szeretnénk. Meg is kérdeztem Mari nénit, nem gondolkoznak-e ők is dexion salgóban?

“Mit tud az a dexion salgó?” – kérdezte Mari néni óvatosan. Nem szeret sokáig trécselni, elég szűkszavú, de fontos témákról jól el lehet vele beszélgetni. Elmagyaráztam neki, hogy mi is nemrég ruháztunk be dexion salgóra az irodában. Elsősorban manuális raktározásra ajánlják, irodák, nagyobb intézmények, de akár magánszemélyek is szokták használni a fém polcokat. Raktár helyiségbe, garázsba, műhelybe is tökéletes beilleszthetők. A dexion salgó tulajdonképpen egy horganyzott, minőségi acélból készült polcrendszer, amelyet a csavarmentes kialakításnak köszönhetően az ember szabadon tud kezelni. nagyon könnyen össze- és szétszerelhető, az átalakítása sem macerás. A polc távolságokat 33 milliméterenként lehet növelni és csökkenteni, így a polcokat kényelmesen lehet igazítani a tárolni kívánt tárgyak méretéhez. Ha szükséges, kiegészítők is vásárolhatók hozzá, mi az irodába oldalfalat és elválasztókat kértünk. Kisebb szerszámok tárolására érdemes lehet tárlókat, vagy műanyag paneleket is kérni. Sőt, a címketartó is megfontolandó, hogy az ember rögtön be tudja azonosítani, mit hol talál a polcokon.

dexion salgó

“Lehet, hogy érdekelné az ismerősömet” – morfondírozott Mari néni. “És mi a helyzet a kiszállítással?” – kérdezte. “Nagyon egyszerű” – válaszoltam. “A Rackinglog honlapján, ahonnan mi is rendeltük a salgó polcokat, meg lehet nézni, mik a sztenderd méretek. Ha ez a méretezés megfelel, és beférne a polcrendszer a barkács műhelybe, akkor két-három nap alatt is ki tudják szállítani a rendelést. A sztenderd méretekből mindig tartanak raktárkészletet. Ha azonban esetleg ettől eltérő méretekre lenne szükség, akkor sem kell megijedni, ugyanis van lehetőség díjmentesen egyedi árajánlatot kérni. Az ajánlatban pedig benne lesz az is, milyen határidővel tudják vállalni az egyedi méretek legyártását és kiszállítását. Ugyan nem bonyolult a dexion salgó összeszerelése, de ha kell segítség, a Rackinglog munkatársai szívesen a helyszínen maradnak, hogy összeszereljék a polcrendszert.”

Mari néninek egészen megtetszett az ötlet, ezért megkért, hogy írjam le neki még egyszer, hogy nevezik ezt a polcrendszert, és mi honnan rendeltünk ilyet. udvariasan leírtam neki egy darab papírra, majd elköszöntem tőle, és tovább vettem az utam a henteshez. Ki gondolta volna, hogy a piacon dexion salgókról fogunk beszélgetni? Na, ezért szeretem ezt a helyet, mert itt mindig történik valami érdekes, amire nem számítok.