A piacra nem az új Anekke táskámmal megyek

Nagyon várom minden évben azt az igazi, piacra járós, kellemes időt, amikor csak kisétálok egy kosárral és pár vászonszatyorral, és beszerezhetem végre a helyi gazdák legfrissebb, legzamatosabb terményeit. A településünkön elég szépen működik a piac, néhány éve egy hatalmas beruházás keretein belül felújították a csarnokokat, úgyhogy nagyon rendezett, átlátható és csalogató az egész környezet. Gyerekkoromhoz is nagyon meghatározó emlékek kötődnek, ha a piacozásról van szó. Szinte mindenki megismert már, amikor nagymamámmal, nagypapámmal sokadjára látogattam ki, és aztán mondhatni, a szemük előtt cseperedtem fel. Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy még mindig vannak ismerős arcok a piacon, ugyan már inkább az egy generációval fiatalabb korosztály jellemző, de még így is otthonosan érzem magam, amikor köztük járok.

A helyi termények, sőt, az idényzöldségek és -gyümölcsök fogyasztását nagyon fontosnak tartom az egészségünk és a környezetünk megóvása érdekében. Nincs is jobb érzés annál, amikor a természettel együtt működik a szervezetem, és minden nap igazán azt tapasztalhatom meg, hogy valóban táplálom, nagyon hasznos és finom táplálékokkal.

A barátom azért a jó füstölt árut és a változatos formában és ízesítéssel árult kézműves sajtokat sem veti meg, így azon a részen is szoktunk tenni egy kört. A piacról való beszerzését ezeknek a termékeknek még én is sokkal jobban preferálom, mint a sarki bolt vagy a szupermarketek által kínált húst és sajtot, azt gondolom, hogy árban talán nincs akkor különbség, viszont minőségében egészen szembeötlő a differencia.

De nem csak élelmiszert szoktunk beszerezni a piacokon, nagyon szívesen járunk kézműves vásárokra is, ahol a megyei kézművesek árulják mindenféle terméküket: babáknak való játékokat, kiegészítőket, ékszereket, kozmetikumokat és tisztítószereket, fűszereket és ajándék-, illetve lakberendezési tárgyakat. Itt is elmondható, hogy egész jó kis közösség alakult ki, mind az árusok, mint a leggyakoribb vásárlók között nagy az összhang. Szóval kifejezetten örülök, hogy egy jó tíz éve már visszatért a piacozás “divatja” és a kortársaim körében is népszerű.

Azért ha éppen nem piacról vásárolok, előfordul, hogy online rendelek – például táskát, a kedvencem az Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház kínálatában érhető el nagy termékpalettával. Szeretném nektek bemutatni részletesebben az oldalt, mert úgy gondolom, hogy mindenkinek érdemes ismernie! Ugyan az Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház egyik fő attrakciója valóban az említett márka, később más márkát is bemutatok majd. Az Anekke darabjai arról ismerhetőek meg már messziről, hogy ha rájuk nézel, szinte egyből jókedvre derülsz. Ha egyszer magával ragad a játékos formavilág, a gyakran bohókás, színes printek, onnantól nincs megállás. Száz közül is megismerném az Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház bármelyik gyöngyszemét, mert annyira különlegesek. Nagyon jól ötvözik egyébként a feltűnő és a visszafogottabb színeket, amelyek a már említett izgalmas grafikákkal nagyon érdekes elegyet alkotnak. Szívesen hordanál Santorini jellegzetes épületeinek egyikével díszített táskát? Olyan darabot keresel, ami tele van mintákkal, és egy kislánynak és egy fiatal nőnek is egyaránt tetszetős lehet? Vadulnál egy kis graffiti jellegű mintával, pacákkal, leegyszerűsített ábrákkal, és valami vagány üzeneted is van a világ számára? Vagy csak szeretnél egy cuki cicafejes, vagy épp egy ínycsiklandó gyümölcsökkel ékesített darabot? Az Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház mindezt egyetlen márka égisze alatt kínálja neked! De a többiről is érdemes szót ejteni…

Az Anna táska webshopban a fizetési és a szállítási feltételek nagyon korrektek és rugalmasak. A házhoz szállítást a GLS futárszolgálat végzi, 15 ezer forinttól pedig a szállítás ingyenes. Ugyanez a helyzet abban az esetben, ha inkább Pick Pack Pontra kérnénk a rendelésünket, a hozzánk egyik legközelebb eső Inmedio vagy Relay valamelyikébe – ez országszerte több száz kényelmes átvevőhelyet takar, ahol a saját időbeosztásunk szerint vehetjük át a megrendelt csomagot, miután az értesítőnk megérkezett. 14 999 Ft-os vagy az alatti rendeléskor pedig házhoz történő és Pick Pack Pontos szállításkor is 1000 Ft-os szállítási díjjal számolhatunk.

Anekke táska és pénztárca - Anna táska webáruház

Hasonlóan a szállítási feltételekhez, az Anna táska webáruház a fizetési lehetőségek között is több opciót kínál fel a vásárlóinak: Barion rendszeren keresztül történő bankkártyás fizetés, előre utalás vagy utánvétes fizetés közül tudunk választani. Ha felmegyünk a honlapra, akkor láthatjuk, hogy az online kártyás fizetésnél számos kártyatípus elfogadott, így ez egy igazán kényelmes és praktikus opciónak mondható. Amennyiben előre utalással szeretnénk rendezni a költségeket, abban az esetben meg kell várnunk, hogy az Anna táska munkatársai felvegyék velünk a kapcsolatot, tájékoztassanak az utalás részleteiről, majd miután beérkezett az összeg, akkor indul el a kiszállítás. (Ezt tekintve valószínűleg jóval praktikusabb és gyorsabb a bankkártyás fizetés.) A harmadik opció az utánvétes fizetés, ami azt jelenti, hogy átvételkor a futárnál, készpénzzel vagy bankkártyával rendezzük az összeget. Ebben az esetben a kiszállítás ideje 1-3 munkanap, több termék együttes rendelése során pedig 1-5 munkanap is lehet.

Ha korábban még nem rendeltél az Anna táska webáruházból, csak biztatni tudlak, hogy próbáld ki! Az ajánlatok nagyon kedvezőek, főleg, hogy szinte mindig találni náluk akciós termékeket (és nem akármilyen kedvezményekről beszélünk, ezek akár 30 – 40 %-osak is lehetnek). Az is tetszik benne, hogy bár többségében nőknek való kiegészítők találhatóak meg náluk, azért a férfiakat is meg lehet lepni egy szép pénztárcával vagy uniszex táskával (a Heavy Tools kínálatából).

Ha más márkát is szeretnétek felfedezni a Heavy Tools-on és az Anekkén kívül, csak biztatni tudlak benneteket. A Tamaris és a Bugatti például két olyan megbízható minőségű, nemzetközileg ismert és elismert brand, ami a középkategóriás árfekvésével együtt pontosan azt a magasabb minőséget hordozza magában, amit ígér. A Tamarisnál a nagyon nőies és vagány darabok is megtalálhatóak. Színekben is kifejezetten változatosak, korosztály szerint nem is tudnám besorolni a célközönséget, mert stílusukban is nagyon változatosan a táskák. Van farmer oldaltáska, feliratos kézitáska, klasszikus vonalvezetésű válltáska és a szezon egyik trendszínében, zöldben pompázó darabok is. Látogatásomkor nagyon sok Tamaris darabra volt 21 %-os kedvezmény, ami az összesen nyolc oldalon felsorolt táskákat tekintve azt jelenti, hogy jelentős árleszállításról van szó. Rengeteg különféle táska érhető el, biztos vagyok benne, hogy minden nő megtalálhatja a szívéhez legközelebb álló darabot. Az Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház tehát számos csodát rejt magában, és a legjobb, hogy az otthonunk kényelméből vagy bárhonnan máshonnan, akármelyik okoseszközünkről tudjuk beszerezni a legdivatosabb kiegészítőket. Kell ennél kényelmesebb és egyszerűbb megoldás?!

Már ki is néztem magamnak egy új Tamaris darabot, de az előbbi részben említett Bugatti márka kínálatában is találtam olyan táskát, ami nagyon megtetszett. Nem hiába ez a kedvenc webshopom…