A piacon mindig történik valami

Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a falumban van egy nagy piac, így nem kell mindig nagy szupermarketekbe járnom vásárolni. Szeretem a piacot, mert mindig találkozom valakivel, akivel tudok egy jót beszélgetni, tudom, hogy kitől vásárolom meg a termékeket, ami mind bio természetesen. Tudom, hogy nincsenek gén kezelve, túlvegyszerezve, hanem hagyják szabadon érni, növekedni, fejlődni a növényeket a saját maguk ütemében. Ezeken kívül pedig büszkén támogatom a haza kisvállalkozókat, mezőgazdászokat, állat és növénytermesztőket.

Tegnap a szokásos keddi piaci túrámra indultam Ilona barátnőmmel. Rengeteg zöldséget és gyümölcsöt terveztem venni, mert fiaim mostanában kifejezetten odafigyelnek az egészséges táplálkozásra. A piacon a zöldségárus barátnőm mindig mesél valami izgalmas dolgot amit a héten hallott. Most egy hirtelen vízvezeték szerelés történetét mesélte, ami a napokban történt a piacon. Volt egy elég nagy csőtörés a piac központi helyiségében. Egy víz-, gáz-, és fűtésszerelő céget hívtak, akik szinte azonnal küldtek egy szakértőt a piacra, mert a cég garantálja, hogy ha valakinek a vízszerelés azonnal esedékes, akkor egy órán belül kiszállnak a helyszínre, méghozzá díjmentesen. Ami szintén ingyenes, az a telefonos tanácsadás.

Érdeklődéssel hallgattam a történetet, mert az előző hónapban nekem is volt hasonló problémám otthon, viszont nem tudtam, hogy van ilyen gyors és hatékony megoldás, így magam próbáltam meg elmulasztani a csap csöpögését. Elmentettem ennek a cégnek a számát, hogy ha lesz legközelebb hasonló problémám, akkor már tudjam kit kell hívni. Hihetetlen, hogy ez a cég a telefonos értesítés alapján tudta a vízszerelést azonnal orvosolni és a megfelelő szakembert küldeni.

A csőtörésen kívül még rengeteg problémát el tudnak hárítani, de szimpla szerelésben és karbantartásban is profi szakemberek állnak a kliensek rendelkezésére. Tudnak vízvezetéket szerelni, fűtést és gázpalackot karbantartani és szerelni, dugulást elhárítani, csatornázni, csatornát tisztítani és kamerázni, bármilyen dugulást elhárítani, kádat felújítani és cserélni, mosdót cserélni és szerelni és még sok mást is. Bojler csere, vagy javítás esetén is lehet őket keresni, vagy kazán, radiátor, termosztát és gázbojler problémák esetén is, valamint számos különféle márkával dolgoznak együtt. A honlapon felfedeztem, hogy még garanciát is vállalnak az általuk szerelt vagy javított berendezésekre, valamint számlát is tudnak kiállítani, amelyet a biztosító gond nélkül elfogad. Ami szintén remek dolog, hogy 24 órás szolgálatban vannak, így bármikor is üt be a gond, ők tudnak segíteni. A cég több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik, számos olyan szakember dolgozik náluk, akik több éven át képezték magukat. Így biztosak lehetünk a profizmusukban, az alaposságukban és a munkájuk hatékonyságában is.

Így hát elmondhatom, hogy a piacra most is megérte kimenni, hiszen egy nagyon hasznos szolgáltató céget ismertem meg.