A cipomarket.hu-nak hála cipőbolt helyett el tudtam menni a piacra

Nagyon szeretek piacra járni. Főleg azért, mert az ott árusító helyi termelőktől mindig százszor jobb minőségű és ízű zöldségeket és gyümölcsöket tudok venni, mint bármelyik szupermarketből. A zöldségek és gyümölcsök mellett a hús nagy részét is a piacon veszem meg. Továbbá elég gyakran vásárolok olyan szezonális dolgokat is a piacon, mint például a különböző palánták, a szárított levendula vagy éppen a virágméz.

Arrafelé, ahol lakom, a legközelebbi piac szombaton, délelőttönként tart nyitva. Ez azért is jó, mert szombat délelőtt általában semmi más dolgom nincs, így nyugodtan belefér a piacozás, csak nagyon ritkán fordul elő, hogy nem tudok elmenni. A legutóbbi szombaton majdnem nem tudtam piacra menni, mégpedig azért nem, mert tönkrement a cipőm, és azon a hétvégén egyszerűen máskor nem tudtam volna cipőboltba menni, csak szombat délelőtt.

Végül azonban a piacra is eljutottam, és cipőt is vásároltam. egy ismerősöm ajánlása nyomán ugyanis ráakadtam a https://cipomarket.hu/ferfi/cipo weboldalra, ami megoldotta a problémámat.

A cipomarket.hu egy nagyszerű internetes cipőbolt

A cipomarket.hu – ezt a nevéből nem nehéz kitalálni – egy online cipőbolt. Termékei között egyaránt megtalálható mindenféle női, férfi- és gyermekcipő. Továbbá cipőbotoktól megszokott módon olyan dolgokat is vásárolhatunk, mint a táskák és az övek.

A webáruház kinézete abszolút egyszerű. Így semmi nem vonja el a figyelmet a cipőkről. Továbbá az egész összkép nagyon könnyen átlátható. Ez pedig még férfiként is elviselhetővé teszi a cipővásárlást.

A kínálat hatalmas, de mégis átlátható

A cipomarket.hu termékkínálata meglehetősen nagy. De az áruház mindent megtesz azért, hogy az oldal mégis átlátható, a termékek közötti keresgélés és válogatás pedig gyors és egyszerű legyen.

A minket érdeklő termékek megtalálását rögtön a főoldal is segíti. Itt ugyanis mindig olyan termékajánlókat találunk, amelyek illeszkednek az aktuális évszak szezonális elvárásaihoz. Az oldalon külön termékajánlót kapnak a nőknek, a férfiaknak és a gyermekeknek való termékek. Így november felé az ajánló rovatok téli cipőket és bakancsokat, illetve hideg időre való ruházati cikkeket tartalmaznak.

A cipomarket.hu oldalának tetején közvetlenül elérhetők a legnépszerűbb aloldalak. Ezek különféle szempontok szerint szűkíti az oldal termékeinek listáját. A feltételek között szerepel például a keresett lábbeli jövőbeni viselőjének neme. De vannak aloldalak, amelyek csak bizonyos márkákat jelenítenek meg. Illetve olyanok is, amelyek csak egy adott cipőtípusba (pl. női csizma) tartozó lépőket listáznak. Ilyen felület például a https://cipomarket.hu/ferfi/cipo oldal is, ahol férfi cipők közül válogathatunk.

A legnépszerűbb aloldalak mellett a főoldalon további menüpontokat és kategóriacímkéket találunk, melyekre kattintva tovább léphetünk a nekünk épp kellő termékek felé. Továbbá szintén elérhető már a főoldalról is az elérhetőségeket és a szállításra vonatkozó infókat tartalmazó tájékoztató, illetve a vásárlást nagyban segítő mérettáblázatok is. A cipomarket.hu oldalon való vásárlással kapcsolatos legfontosabb információkat egyébként az oldal alján gyakori kérdések és ezekre adható válaszok formájában is megtaláljuk. Az oldalon egyébként minden fontos információ megtalálható, ami ahhoz kell, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy valóban megbízható webáruházzal van dolgunk.

Ha jó minőségű férficipőre van szükséged: https://cipomarket.hu/ferfi/cipo

A cipomarket.hu https://cipomarket.hu/ferfi/cipo aloldalán a webáruházban kapható férfiak számára készült utcai cipők választékát szemlélhetjük meg. Ami első pillantásra mindenkinek leesik az szerintem az, hogy ebben az áruházban csak és kizárólag prémium minőségű cipőket lehet kapni. A cipomarket.hu kínálatában mindenki megtalálhatja a stílusához illő cipőt. A férfi utcai cipők között például egyaránt találhatók sportosabb darabok, és olyanok is, amelyek megfelelő elemei lehetnek egy üzleti tárgyalásra felvett öltözéknek.

https://cipomarket.hu/ferfi/cipo

A jó márkák forgalmazásának sajnos megvan az a következménye, hogy az itt kapható cipők ára egy kicsit talán jobban fog fájni a tárcánknak. Viszont megvan az az előnye is, hogy itt a pénzünkért garantáltan minőségi, hosszan tartó terméket kapunk.

A https://cipomarket.hu/ferfi/cipo oldalra kattintva 5 oldalon keresztül nézegethetjük a kategóriába tartozó cipőket. A termékeket rendezhetjük úgy, hogy a legnépszerűbb termékek kerüljenek előre. Dönthetünk úgy, hogy elsőként a legújabb termékeket néznénk meg. De választhatjuk az ár szerint növekvő, vagy ár szerint csökkenő sorrendet is. Abban az esetben pedig, ha nem szeretnénk mind az öt oldalt végig nézni, szűrőehetőségek beállításával vagy szabadszavas kereséssel tovább szűkíthetjük a találatokat.

Ami a legfontosabb az az, hogy a szűrők segítségével beállíthatjuk, milyen méretű cipőt keresünk, vagyis nem kell olyan cipőket nézegetnünk, amelyekből úgysincs olyan, ami jó a lábunkra. Emellett megjelölhetjük azt is, ha kifejezetten egy adott márka termékeit néznénk meg. Ki tudjuk választani, milyen színű cipőt keresünk. Továbbá megadhatjuk azt az árfekvést is, amit elképzeltünk.

A cipomarket.hu rendelkezik egy abszolút egyedi szűrőlehetőséggel is. Ez pedig nem más, mint az, hogy megjelölhetjük, hogy az oldalon aktuálisan elérhető kedvezmények közül mekkora kedvezménnyel vásárolnánk a legszívesebben. Ez tulajdonképpen olyan, mintha az oldal biztatna arra, hogy kedvezményesen vásárolj. Ez pedig mindenképpen üdvözlendő üzletpolitika.

A méretválasztás nem jelenthet problémát

Online cipővásárláskor gyakran jelent problémát az, hogy próba nélkül nem tudjuk eldönteni, hogy az aktuális cipő méretei közül melyik lesz jó a lábunkra. A cipomarket.hu azonban mindent megtesz azért, hogy náluk ez se jelentsen problémát.

A “Mérettáblázat” lehetőségre kattintva alapos, nagyon részletes tájékoztatót találunk. Ennek segítségével könnyen lemérhetjük akár a talpunkat, akár az egyik már bejáratott cipőnket a pontos méret próba nélküli meghatározásához.

Ráadásul amiatt sem kell aggódnunk, hogy olyan általános méretezési tájékoztatót használunk, ami egyes márkák esetében már nem megfelelő. A cipomarket.hu mérettáblázata ugyanis azokhoz a márkákhoz, amelyeknek saját méretezése van, külön táblázatokat is tartalmaz.

A cipomarket.hu-n a vásárlás szinte olyan gyors, mintha magad mennél el egy cipőboltba

Nem csak az interneten keresztül történő cipővásárlásra, hanem minden internetes vásárlásra igaz, hogy a rendelések házhoz szállításának az ideje is buktató lehet. Hiszen nem egy online rendelésemmel fordult már elő nekem is, hogy annyi idő alatt, amennyi a házhoz szállításhoz kellett, már háromszor elmentem volna egy boltba.

A cipomarket.hu azonban szállításban is abszolút profi. Innen rendelni szinte olyan, mintha magunk mennénk el a cipőbotba. Egy csomag rendelése esetén ugyanis mindössze 1-2 napot kell várnunk a szállításra, de több csomag esetén is csak 1-4 nap a házhoz szállítás várható ideje.

A cég egyébként a GLS futárszolgálat segítségével végzi a csomagok házhoz szállítását. Ennek plusz költsége egységesen ezer forint, ami úgy gondolom nemhogy egyszerűen reális, hanem kifejezetten alacsony is. Ráadásul hatvanezer forint felett a házhoz szállítás ingyenes, ez pedig egy olyan összeg, amit nem nehéz összeszedni egy ilyen kaliberű webáruházban.

A cipomarket.hu tehát egy nagyszerű webáruház, ahol még férfiként is gyors és egyszerű cipőt vásárolni. Ha prémium minőségű, tartós és stílusos férficipőt vennél, keress rá te is a https://cipomarket.hu/ferfi/cipo weboldalra. (Természetesen rákereshetsz akkor is, ha női vagy gyerekcipőre, táskára vagy övre lenne szükséged.)